Monday, 22 April 2013

TIKAM-TIKAM PAKATAN, PAKAT-PAKAT TIKAM!!!

Pastinya sekarang ni di waktu ini puak-puak Pakatan tengah sibuk nak cari bahan.... Bahan nak tikam-tikam! Hahah! Apa pun tak jadi, tengok sajalah. Orang kalau dah berpakat tu, pakat lah elok-elok nak jatuhkan lawan. Tambah-tambah pulak 3 lawan 1. Yang masalah sekarang, si 3 tu buat hal pulak, tak boleh nak makan sepinggan! Masing-masing nak kaut sorang...... MEMANG KOMPOM TAK DAPEK NYER!!!


Memang lawak sungguh. Kalau main bola, Khalid Ibrahim ini kita boleh panggil dia LUBUK. Lepas ajak rakyat undi BN ketika PRK Ijok 2007, dia mengaku pula punca dia lari ke Pelabuhan Kelang kerana takutkan kebencian rakyat. Kini, dia boleh suruh pula STOPA buat sumpah LAKNAT untuk bersihkan nama!
 
Kesian STOPA. Lepas kena BACKSTABBED dengan PKR Ganu, PKR pusat pula tambah GARAM. Nampak beria benar PKR nak BUNUH terus STOPA kita ini.
 
PAS ini tiada telorkah? Sampai begini sekali SUA mereka diperlakukan, mereka masih lagi boleh berdiam diri?!! Adakah ini semua petanda ANWARINAS sudah berjaya mengambil alih kawalan parti?!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...