Saturday, 6 April 2013

PANASS!!! SURAT CINTA KAKWAN OMEGA BAKAL DIDEDahkan!!
Huh? Ada jugak surat cinta yang ditulis oleh Kak Wan Omega ni ye? Apa isi kandungan surat tersebut dan kenapa pulak dia nak tulis surat tu?eishh2.. macam dah sekarang nie yee...surat cinta bagai..~~

Tambah menghairankan, kenapa surat tersebut Kak Wan tujukan kepada Tun Mahathir dan bukan orang lain? Apa tujuan Kak Wan hantar surat tu kepada Tun?

Itu semua hanya Tun Mahathir sahaja yang tau. Apa yang pasti, isi kandungan surat tu dah tentu - tentu ada kaitan dengan Si Ketua Penipu tu. Cuma masa je yang akan menentukan sama ada surat tu akan didedahkan atau tidak. Kita tunggu!!!
KUALA LUMPUR - Misteri sama ada benar atau tidak Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail pernah menulis surat setebal 18 muka surat kepada bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad yang menceritakan tabiat sebenar suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim akhirnya terjawab. 
Ini berikutan buat pertama kalinya selepas 15 tahun menyimpan rahsia, Dr. Mahathir dalam temu bual eksklusif bersama Utusan Malaysia akhirnya mengakui memang benar Wan Azizah menghantar surat tersebut semasa Anwar masih bergelar Timbalan Perdana Menteri. 
Katanya, surat Wan Azizah itu terlalu peribadi dan beliau tidak berhasrat mendedahkan kandungannya kerana tidak mahu mengaibkan mana-mana pihak selain menyifatkannya tidak lagi penting kerana sudah terlalu banyak tabiat Anwar didedahkan pengamal media alternatif. 
"Saya setakat boleh kata memang ada terima sahajalah. Surat yang diberi kepada saya secara sulit, jadi saya tidak boleh dedahkan kepada orang tetapi kita boleh lihat, tanpa surat itu pun bersih atau tidak bersih individu berkenaan. Jadi apa perlunya kita rujuk kepada surat yang sulit. 
"Dia (Wan Azizah) memang cuba nak pertahankan (Anwar) juga. Isteri ada kesetiaan kepada suami. 
Hendak buruk-burukkan itu tidaklah tetapi kecewa itu adalah. Lebih utama apa yang kita lihat (sekarang) bukan soal apa yang Wan Azizah kata," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini. 
Dr. Mahathir berkata demikian ketika diminta mengesahkan sama ada benar atau tidak Wan Azizah pernah menyerahkan surat rahsia setebal 18 muka surat menceritakan mengenai kisah sebenar suaminya dengan harapan bekas Perdana Menteri itu boleh membantu.

sumber=KLIK NIE..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...