Wednesday, 10 April 2013

PANASS !! RAHSIA SALAH LAKU PEGAWAI ANWAR DI PETRONAS TERBONGKAR!!!

Pegawai kanan muka lembut Anwar Ibrahim yang pernah  kantoikan sebelum ini tentang isu 'Anwar hilang 2 jam di Facebook dan Twitter' ini begitu pandai dan banyak masa mencari salah orang lain tetapi rupa-rupanya diri sendiri lebih teruk!Rafizi Ramli dituntut untuk menjawab pendedahan tentang dakwaan buruk laku beliau di Petronas seperti di bawah. Jika beliau tidak jawab, maka segala yang didedahkan ini adalah benar. 

Kita bagi Fizi sampai hari Khamis ini untuk jawab. Jika tidak, artikel ini mungkin akan berada di setiap rumah di Parlimen yang Fizi tandingi nanti! Kita baca di bawah :
Rafizi Ramli yang pernah bertugas di Petronas, sebenarnyadiberhentikan ataupun ditendang keluar kerana masalah selalu ponteng dan mencuri-curi masa berkempen untuk pembangkang.

Menurut sahabatnya yang masih berada di Petronas, seorang Lulusan Engineer Petroleum dari Amerika, berkata bahawa Rafizi tidak memberikan teladan yang baik semasa di Petronas. Rafizi dikatakan menjadikan Petronas sebagai hak milik keluarganya sdn. bhd.
SETERUSNYA..SINIE..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...