Wednesday, 10 April 2013

18SX!! 5 RAHSIA SEKS WANITA YANG PERLU DIKETAHUI LELAKI ..~~


SAMA halnya dengan lelaki, wanita pun ingin difahami ketika di ranjang. Apakah yang diingini wanita untuk diketahui lelaki?

Agar permainan ranjang dapat memuaskan satu sama lain, pemahaman akan karakter masing-masing pihak sangat diperlukan. Salah satu yang perlu dilakukan iaitu mengetahui keinginan pasangan. Hal ini terutama pada wanita yang kerap malu-malu untuk mengungkapkan keinginannya kepada pasangan mereka. Padahal di balik sikap pasifnya, mereka pun menyimpan lima rahsia yang ingin anda ketahui.

Seks itu harus nakal dan tidak serius
Wanita mahukan lelaki yang sedikit nakal ketika di ranjang. Caranya dengan membiarkan imaginasi mereka keluar semasa sesi bercinta. Dengan cara tersebut, saat-saat intim pun terasa menyenangkan sekaligus mendebarkan.

Peluk pasangan
Sesudah mengalami orgasme, biasanya lelaki akan tertidur dan tidak mahu diganggu. Padahal, wanita pun masih ingin mendapatkan perhatian dari pasangannnya. Wanita sangat mendambakan ciuman dan pelukan selepas seks selesai dilakukan. Tak hanya itu, pembicaraan intim dan suasana hangat pun sangat diinginkannya. Jadi, memberikannya sedikit ciuman dan rangkulan tentu tidak ada salahnya.

Berikan urutan sensual
Wanita sangat menyukai sentuhan lembut yang diberikan lelaki. Jadi, berikan ciuman penuh ghairah dan lembut. Berikan pula urutan santai dan hangat sebagai rempah-rempah dalam meningkatkan hubungan seksual anda berdua.

Berikan ketintiman di luar tempat tidur
Aktiviti intim dengan pasangan tidak harus berlangsung di tempat tidur semata-mata. Lelaki harus memahami bahawa ketika anda melalui waktu bersama di siang hari, anda pun boleh bercengkerama mesra dengannya. Untuk itu, gunakan bahasa lembut dan layanan sopan untuk mencipta masa yang menyenangkan bersamanya.

Jangan lupakan pujian
Layangkan pujian spontan untuknya untuk membina suasana hatinya. Selain membina "mood" bercinta, pujian juga menjadi sebuah rayuan yang dapat membuatnya kian bersemangat untuk bercinta.

1 comment:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


  Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


  Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


  SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
  Baca selanjutnya...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...