Wednesday, 27 March 2013

NURUL IZZAH ADE VIDEO SEKS????!!!

Ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menegur wartawan Antarapos yang mengajukan persoalan mengenai video seks yang dikaitkan kepada beliau.
Soalan itu bertumpu kepada kenyataan Setiausaha Agong PKR, Saifuddin Nasution yang mendakwa Umno akan mendalangi video seks fitnah membabitkan pemimpin selain Anwar, termasuk Nurul Izzah.
Ditanya mengenai kenyataan Saifuddin itu, Anwar menuduh Antarapos sebagai alat Umno.
"Saya nasihatkan UMNO waktu Maghrib, awak solat dan ambil wudhuk, malu kita kepada umat Islam, kalau masyarakat Islam khususnya UMNO dan Antarapos dan mari kita solat maghrib dan mohon keampunan daripada Allah SWT," kata Anwar kepada AntaraPos.
Beliau berkata demikian pada sidang akhbar selepas mesyuarat Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat (MPPR) di ibu pejabat PKR.
Akhbar Utusan Malaysia dan TV3 yang sebelum ini sering dicemuh oleh Anwar dilarang sama sekali daripada membuat liputan sidang akhbar itu.
Terdahulu Saifuddin menyamakan pimpinan PKR kepada Nabi Yusuf, Mariam dan Aisyah yang difitnah dengan fitnah seks. Anwar adalah Ketua Umum PKR.
"Kita mendapat maklumat dari sumber-sumber yang boleh dipercayai bahawa beberapa video palsu seks beberapa orang pemimpin lain PKR akan diterbitkan," kata Saifuddin.

selanjutnyee klik sini

3 comments:

  1. Salam admin.. Blog tuan telahpun saya pautkan.. Sama2 lah kita teruskan perjuangan demi memastikan islam dan org melayu terus terbela...

    ReplyDelete
  2. terima kasih.. ye sama2 kita perjuangkn nye..

    ReplyDelete
  3. Free Download HENTAI, ECCHI, GAME, MANGA just Click http://small-manga.blogspot.com UPDATE DAILY!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...