Tuesday, 5 March 2013

Cayalahh Datuk Zambry!!!


Yeahh!!Tahniah Menteri Besar Datuk Zambry coz dah berjaya buat Perak sebagai negeri yang pertama menyediakan sistem e-learning untuk student dari darjah 6 hingga ke peringkat menengah.



Dengan ini diorangdapat mengakses 1429 arahan dan video tutorial melalui portal yang disediakan. Ini membuktikn BN di negeri Perak menitikberatkan tentang pembelajaran anak jati Perak berbanding parti- parti lain yang pandai berjanji tapi tak buat. Apa cerrrrrr????

Ini ke chorrrr yang korang nak jadi pemimpin negara. BN sekarang dah buat macam-macam untuk bantu rakyat terus maju dan ke hadapan. Takkan kita nak tentang kerajaan lepas diorang dah bagi macam-macam kemudahan dan kesenangan kat kita bro. 


Come on lahhh rakyat Malaysia tolonglah fikir apa yang BN dah bantu kita semua. Moh ler kita undi BN ramai-ramai bebbb!!






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...